•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Uspešan povratak u bioskope

Bioskopi u Srbiji posle šest meseci pauze ponovo su otvorili svoja vrata za posetioce juče uz veliku akciju „Povratak u bioskope“. Na repertoaru bioskopa našli su se odabrani filmovi iz protekle godine po specijalnoj ceni ulaznice od 100 dinara.

Uz podršku Filmskog centra Srbije, svi prikazivači i distributeri filmova u zemlji su se ujedinili i zajedničkom akcijom, pod snažnim sloganom „Povratak u bioskope“, započeli rad, uz poštovanje svih mera bezbednosti koje su propisane od strane nadležnih organa.

"Više od 4,000 posetilaca juče je uživalo u gledanju filmova na velikom platnu Cineplexx bioskopa. Među naslovima za kojim je vladalo najveće interesovanje našli su se deveti film proslavljenog reditelja Kventina Tarantina „Bilo jednom...u Holivudu“, akcija „Paklene ulice: Hobs i Šo“, favorit mlađe publike „Džumandži: Sledeći nivo“, ali i domaće ostvarenje „Ajvar“, rediteljke Ane Marije Rosi, koji je imao sjajnu reakciju publike i pre zatvaranja bioskopa" rekao je Ivan Hinić, predsednik Sekcije prikazivača u Privrednoj komori Srbije.

Da podsetimo, Filmski centar Srbije je još na samom početku pandemije prepoznao da su distributeri i prikazivači prvi osetili prekid u radu, i da se poslednjii vraćaju normalizaciji u poslovanju, gotovo šest meseci nakon što su bioskopi u Srbiji zatvoreni. Zbog svega ovoga, FCS je podržao ovu akciju, koja je imala za cilj ponovno uspostavljanje bioskopskog života u zemlji, na zadovoljstvo svih zainteresovanih strana i publike, a u skladu sa propisanim merama prevencije širenja epidemije. Filmski centar Srbije je uložio značajna sredstva i energiju u razvoj i osavremenjivanje bioskopske infrastrukture širom Srbije, i jedan je od prioriteta da se ova grana filmske industrije što brže oporavi, ali i poboljša nakon perioda u kome nije imala mogućnost da ostvari prihode.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...