•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Vanesa Redgrejv primiće nagradu za životno delo u Veneciji

Britanska glumica Vanessa Redgrave primiće prestižnog Zlatnog lava za životno delo na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Veneciji.

Svake godine Venecijanski filmski festival uručuje dve nagrade za slavne karijere u kinematografiji, jednu za filmskog režisera i drugu za glumca ili glumicu. Zajedno sa Redgrave, kanadski režiser David Cronenberg primiće Zlatnog lava za životno delo na ovogodišnjem Festivalu.

Redgrave, sa šest nominacija za Oscara, dobila je tu prestižnu nagradu u 1978. za ulogu u filmu “Julia.” Ona je takođe osvojila nagradu Tony za najbolju gumicu za ulogu u pozorišnom komadu "Dugi dan putuje u noć" u 2003.

U saopštenju objavljenom u utorak, organizatori navode da je ona bila "izuzetno srećna" kada je saznala za nagradu za životno delo.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....