•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Vanzemaljci se vraćaju u 'Independence Day: Resurgence'

'Vidim ih u snovima', kaže Bill Pullman u prvom trejleru za nastavak filma “Independence Day: Resugence”. “Vraćaju se”.
Nakon prve najave, kuća 20th Century Fox je objavila i zvanični trejler za dugoočekviani nastavak filma Rolanda Emmericha o invaziji vanzemaljaca. Godinama nakon što su vanzemaljci prvi put došli na zemlju i digli u vazduh Belu Kuću, Davi levinson (Jeff Goldblum) i bivši predsednik Whitemore (Pullman), svedoci su još jednog dolaska.

“Proveo sam 20 godina pokušavajući da se spremim za ovo”, kaže Levinson. “Koristili smo njihovu tehnologiju da bi ojačali našu planetu, ali to neće biti dovoljno.”

Zvanični trejler za film otkriva nam više o događajima u “Resurgence”: “Koristeći vanzemaljsku tehnologiju, Zemljani su radili na jačanju odbrambenog programa da bi zaštitili planetu. Ali ništa ne može da ih pripremi za naprednu vanzemaljsku tehnologiju i silu bez presedana. Samo ideje par nekoliko hrabrih ljudi mogu da spase svet sa ivice propasti.”

Veterani ekipe su ponovo tu, uključujući i Vivicu A. Fox, a pridružili su im se Liam Hemsworth, Maika Monroe, Joey King, Charlotte Gainsbourg, Jessie Usher, Sela Ward i drugi.

“Independence Day: Resurgence” dolazi u bioskope 24.juna 2016.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...