•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Vanzemaljska rasa Buv sleće u bioskope u martu sledeće godine!

Studio 'DreamWorks Animation' je objavio prvi zvanični trejler animirane komedije 'Kod kuće 3D' koja nam u bioskope stiže u martu sledeće godine, a biće sinhronizovana na srpski jezik. Avantura „Kod kuće 3D“ je zasnovana na dečijoj knjizi Adama Reksa iz 2007. godine „Pravi smisao Smekdeja“ (The True Meaning of Smekday).

Preterano optimistična i pomalo nesposobna vanzemaljska rasa Buv, koju predvodi Kapetan Smek, beži od smrtnih neprijatelja i dospeva na Zemlju. Ubeđeni da čine uslugu ljudskoj rasi, počinju da iseljavaju ljude sa Zemlje. Međutim, snalažljiva devojčica Dara uspeva da izbegne zarobljavanje. Dok beži, društvo joj pravi prognani Buv pod imenom Ou, koji je slučajno obavestio smrtne neprijatelje vanzemaljce da se Buv rasa krije na Zemlji.

U originalnoj verziji filma „Kod kuće 3D“ glasove junacima pozajmili su pored Džima Parsonsa (Ou), Rijana (Dara), Dženifer Lopez (Darina mama) i Stiv Martin (kapetan Smek). Režiju potpisuje Tim Džonsons, dok su producenti filma Kris Dženkins i Suzan Buirgi.

Website:mcf.rs
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila