•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Vara li Will Smith ženu s 22 godine mlađom kolegenicom?

Već neko vreme nije tajna da je brak Willa Smitha i Jade Pinkett Smith na testu.

Njihov 15-godišnji brak još je dodatno poljuljan fotografijama koje su nastale prošlog meseca, a nedavno tek objavljene u časopisu Star. Na njima su Smith i njegova 22 godine mlađa kolegenica Margot Robbie u prilično zanimljivoj situaciji.

Naime, 45-godišnjak Smith je u kabini za fotkanje podigao majicu i pokazao gola prsa, dok je ona pokazala grudnjak, a na svim fotkama izgleda kako se njih dvoje jako dobro zabavljaju.

Ali, odmah je reagovao nepoznati izvor koji je za časopis People rekao: "Ta je kabina bila na setu snimanja filma 'Focus'. Cela ekipa filma je bila tamo i svi su delili fotke međusobno. Njih su dvoje samo prijatelji koji se zezaju".

Isti je izvor dodao kako je sa brakom Willa i Jade sve u redu, ali mnogi u to i dalje nisu uvereni.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...