•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Veče za dame u bioskopu Cine Grand Delta Planet

Koktel dobrodošlice i pregršt poklona za sve posetiteljke, kao i nagradna igra za sve goste
Najnoviji nastavak ljubavne sage iz 2020. godine After: Posle pada biće prikazan u okviru Večeri za dame 09. septembra u 20 sati u Experience sali bioskopa Cine Grand Delta Planet.

U saradnji sa partnerima filma, obezbeđeni su B.U. dezodoransi za sve posetiteljke, kao i slatke Loco zanimacije. Takođe, "Bananica art" i "NN narukvice" nagradiće fenomenalnim ilustracijama i setom narukvica najsrećnije dobitnike.

O filmu:

Nastavak serijala o ljubavi i strasti dvoje mladih koja ne priznaje granice, snimljenog prema bestseleru pisateljice Ane Tod koji je proglašen svetskom senzacijom.

Ljubav Tese i Hardina oduvek je bila komplikovana, ali sada su dospeli u fazu u kojoj se izlaz ne vidi. Upravo kada se Tesa sprema da donese jednu od važnijih odluka u životu, sve se menja. Hardin još uvek ne zna da se kontroliše i sve oko nje počinje da se raspada.

Nikome ne može da veruje, niko nije onakav kakvim se čini.
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...