•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Veliko otvaranje bioskopa Vilin Grad

NOVI START RADA BIOSKOPA VILIN GRAD 01. SEPTEMBRA

NA DAN OTVARANJA NA REPETOARU REPRIZE: STAR WARS: USPON SKAJVOKERA, KRALJ LAVOVA, GRDANA, ALADIN , FROZEN, LE MAN: SLAVNA 24 SATA

OD 02. SEPTEMBRA PRVE PREMIJERE!
TENET, NOVI MUTANTI, SUPERJUNAK SAM SAM


SAMO 01. SEPTEMBRA PROMOTIVNA CENA KARATA OD 10O DINARA!!!

Nakon šest meseci pauze, usled pandemije koja je obustavila rad bioskopa na globalnom, ali i lokalnom planu, Vilin Grad posetiocima svoja vrata otvara u utorak 01. septembra pod sloganom "Film se nastavlja". Podržavajući jedinstvenu misao, da nam je socijalizacija danas potrebnija više nego ikad, publika će konačno svoje omiljene filmove moći da gleda iz bioskopske fotelje i na velikom platnu, poštujući sve mere bezbednosti - uz propisanu distancu među sedištima i održavanjem maksmalnih higijenskih uslova.

Na radost filmske publike, koja s nestrpljenjem iščekuje ulazak u bioskopske sale i jedinstven audio-vizuelni doživljaj, na dan otvaranja bioskopa 01. septembra, cena karata za sve filmove biće simbolična- 100 dinara
. Samo tog dana na repertoaru će se naći filmska ostvarenja iz prethodne godine koja su ostvarila zapaženu gledanost.
Filmofili će prvog dana rada bioskopa nakon pandemije, moći da uživaju u uvek atraktivnim prošlogodišnjim naslovima kao što su: animirana avantura Kralj lavova koju je tokom 2019. godine u Srbiji pogledalo preko 250.000 gledalaca; zatim nastavak naučno- fantastične franšize Star Wars: Uspon Skajvokera iz 2019. godine; nezaobilazni biseri „Dizni kraljevstva“- Aladin i Grdana gospodarica zla; Frozen- film koji je obeležio odrastanje savremenih generacija, kao i film namenjen ljubiteljima trka i automobila- Le man: Slavna 24 sata, sa Met Dejmonom i Kristijanom Bejlom u autentičnoj priči o nastanku Ferarija.

Istovremeno, veliki holivudski filmovi konačno su doživeli svoje prikazivanje u bioskopima širom sveta, te će prateći globalna kretanja filmske industrije na repertoaru Vilinog Grada od 02. septembra naći i prve premijere.

Među naslovima koji će svakako privući publiku su NOVI MUTANTI I TENET koji će pretpremijerno biti prikazani 02. septembra, a tokom nedelje i najnovija animacija o superjunaku SAM SAM.

Novi mutanti je horor -triler čija se radnja odigrava u izolovanoj bolnici, gde je grupa mladih mutanta na psihijatrijskom praćenju. Kada počnu da se događaju čudne stvari, i njihove mutantske sposobnosti i njihovo prijatljestvo će biti na testu dok se budu borili za život.

Istovremeno, na veliko platno pravo iz Amerike od Kristofera Nolana dolazi akcija, sa elementima drame Tenet. Najmlađi će pak moći da uživaju u uzdbudljivoj priči o superjunaku Sam Sam, koja nam dolazi iz Francuske. Mladi i neustrašivi Samsam ima gotovo sve ono o čemu bi kosmički junak mogao da sanja: herojske roditelje, gomilu super prijatelja i sopstveni leteći tanjir kojim istražuje svemir.....osim stvari koja mu nedostaje - njegove supermoći se još uvek nisu pojavile.

Kada nova devojčica u školi, Mega, počne da podučava Samsama supermoćima, on u misterioznoj drugarici pronalazi šansu za otkrivanjem svojih nadljudskih sposobnosti. Njih dvoje zajedno kreću u kosmičku avanturu koja ih uči da, prijateljstvo i hrabrost mogu biti ono najvažnije o čemu sanjaju.

Na repertoaru će se tokom prve nedelje rada bioskopa naći i dokumentarni domaći film Sumrak u bečkom haustoru, inače prvi domaći film koji će biti prikazan nakon novog starta bioskopa i Martin Eden, prikazan na Festivalu autorskog filma (FAF ).

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....