•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Venčali se Angelina Jolie i Brad Pitt!

Angelina Jolie i Brad Pitt izrekli su sudbonosno 'DA'. Bradu je ovo drugi, a Angelini treći brak. Angelina Jolie i Brad Pitt venčali su se u subotu, 23. avgusta u Francuskoj, potvrdio je potparol ovog slavnog glumačkog para, a donosi The Associated Press.

Iako se već godinama šuška o njihovom venčanju, kao i o lokaciji, čini se kako su uspeli sve zadržati daleko od očiju znatiželjnika i venčati se u tajnosti.

Mala kapelica do koje su Angie pratila dvojica najstarijih sinova Madoxx i Pax, bila je rezervisana samo za njih, bliske prijatelje i porodicu. Ćerke Zahara i Vivienne bacale su latice, a Shiloh i Knox nosili su prstene.

Najslavniji glumački par na svetu zaljubio se na filmskom setu 'Gospodin i gospođa Smith' koji su snimali 2005. godine. Nakon fatalnog susreta Brad je ostavio svoju veliku ljubav Jennifer Aniston i već gotovo deset godina uživa u nežnoj romansi s Angie.

Angelina i Brad roditelji su troje usvojene dece, 12-godišnjeg Maddoxa, desetogodišnjeg Paxa i devetogodišnje Zahare, i troje biološke dece, osmogodišnje Shiloh, te petogodišnjih blizanaca Knoxa i Vivienne.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...