•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Venom (2018) - uskoro

Najpoznatiji Marvelov antiheroj nakon dugog niza godina zaslužio je svoj film.

Venom je fanovima superjunaka do sada bio poznat prvenstveno kao glavni negativac iz filmova o Spider-Manu koji je, iako ponekad duhovit i zanimljiv, i dalje ostao tek sporedni lik. Ali ove godine videćemo da čak i negativci imaju svoja dva lica i da se ponekad iza najvećeg zlikovca krije veliki junak. Za nikad veću popularnost najdražeg negativca iz Marvelovih stripova zaslužan je neodoljivi Tom Hardy u ulozi glavnog lika Eddiea Brocka, fotoreportera kome se život promeni onog trenutka kada postane domaćinom vanzemaljskog stvorenja. Hardy se novoj ulozi potpuno posvetio i na svojim društvenim profilima redovno objavljuje fotografije sa snimanja. Osim njega, glumačku postavu pojačaće i prelepa Michelle Williams u jednoj od glavnih uloga dok će za celokupnu filmsku akciju biti zaslužan reditelj Ruben Fleischer, poznat po odličnom balansiranju između komedije i zabave (Dobrodošli u zemlju zombija). Lik Venom osmišljen je 1988. g. od strane pisca Davida Michelinea, te crtača Todda McFarlanea i Mike Zecka. Venom je izvanzemaljski simbiot, kome je potreban čovek kako bi preživeo ali zauzvarat čovek dobija neverovatne moći. Iako je lik Venoma prvotno bio zamišljen kao negativac, on kasnije, u određenim verzijama, postaje tzv. antiheroj a zatim gotovo pravi heroj.

Glumci: Tom Hardy, Michelle Williams, Riz Ahmed, Scott Haze
Reditelj: Ruben Fleischer

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...