•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Vensan Kasel i Marion Kotijar u filmu 'To je samo kraj sveta'

Gzavije Dolan donosi nam još jednu dramu, ostvarenje „To je samo kraj sveta” koji u domaće bioskope dolazi 16. marta.

Ostvarenje, adaptacija predstave Žan Luka Lagarsa, govori o mladiću Luisu, koji se posle dvanaest godina vraća u svoje rodno mesto, kako bi porodici saopštio da će uskoro umreti. Umesto da čitava situacija zbliži udaljenu familiju, u njima će se probuditi jake emocije. Kako netrpeljivost raste tokom popodneva, razbuktavaju se prepirke i svađe, podstaknute usamljenošću i sumnjom, dok sve pokušaje saosećanja guši ljudska nesposobnost da slušaju i vole.

Impresivna glumačka ekipa nagoveštava dobar film koji je sjajno, stilizovano, halucinatorno prisećanje na porodične disfunkcije. Vensan Kasel, Marion Kotijar, Lija Sejdu, Natali Baj i Gaspar Ulijel.

Ovo je prvi Dolanov film koji je pored Kanade finansirala i Francuska i prvi u kojem su glavne uloge dodeljene isključivo francuskim glumcima. Premijerno je prikazan u okviru glavnog takmičarskog programa 69. Kanskog festivala gde je osvojio nagradu Gran-pri, drugu najprestižniju nagradu ovog festivala.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu