•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Vertical Limit (2000)

Oni se nalaze na 8000 metara. Tamo je 40 stepeni ispod nule. Imaju samo 24 sata da prežive. Priroda će odlučiti koja je cena preživljavanja. Piter u neverovatnoj spasilačkoj avanturi sa šest najhrabrijih alpinista kreće u potragu za troje zarobljenih u belom ambisu, među kojima je i njegova sestra.

Piter se pridružuje alpinističkoj ekspediciji koje kreće da osvoji K2, drugi po visini planinski vrh na svetu, ujedno i najopasniji, koji se nalazi na granici Pakistana i Kine. Neočekivano, Piter susreće En, svoju sestru i poznatu alpinistkinju, koju nije video otkako im je otac stradao tri godine pre toga. En nikada nije Piteru oprostila sudbonosnu odluku koju je doneo u deliću sekunde, kada se opredelio da spase sestru i sebe, na račun očevog života. En je član grupe koja kreće da osvoji K2.

Međutim, stravična snežna oluja odnosi živote nekoliko članova ekipe, dok En, sa dva preživela člana, ostaje zarobljena na planini, potpuno odsečena od sveta, sa minimalnim šansama da preživi. Piter mora da razradi strategiju kako da u što kraćem vremenu dođe do sestre, zarobljene u praktično nedostupnom delu planine…

Žanr:akcija, avantura, triler
Godina:2000
Reziser:Martin Campbell
Scenario: Robert King
Uloge:Scott Glenn, Chris O'Donnell, Bill Paxton
Uzrast:PG-13
Award:2 osvojene
Studio: Columbia Pictures Corporation
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:123 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...