•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Veza Pattinsona i Riley sve je ozbiljnija?

Robert Pattinson navodno je jako zagrejan za lepu Elvisovu unuku Riley Keough.

Rob se u poslednje vreme intenzivno druži s Riley, unukom Elvisa Presleyja. Čini se da ga je mlada glumica, koja je glumila u filmu The Runaways s Kristen Stewart, bivšom devojkom, potpuno očarala.

'Njih dvoje imaju slične poglede na svet. Osim toga, Rob je oduševljen kako se Riley, koja dolazi iz poznate porodice, nosi sa slavom. Ni najmanje nije impresionirana time. Oboje ne vole jet set mesta ni izlaske. Radije slušaju muziku ili sviraju u Robertovoj kući. Riley odlično svira klavir, a Rob gitaru. Ili razgovaraju o politici, ljudskim pravima, književnosti... Uživaju u svakom trenutku koji provode zajedno. Riley je vrlo jednostavna i opuštena cura, a Robert je oduševljen njome', raspisali su se mediji.

Kristen je navodno još slomljena jer se Robert tako brzo utešio. Kružili su tračevi da i ona ima novog slavnog dečka, Michaela Pitta iz serije 'Carstvo poroka', ali to je bila novinarska izmišljotina. Štaviše, Pittov predstavnik za medije objavio je službeno saopštenje u kome je negirao vezu mladog glumca s Kristen.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...