•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

"Veče straha" u bioskopu Vilin Grad

"Veče straha" u bioskopu Vilin Grad uz film "Prizivanje zla: Đavo me je naterao"
Četvrtak, 03. jun u 19:30
Dupli bodovi za vlasnike Film klub kartice

U četvrtak, 3. juna, u bioskopu Vilin Grad, biće održano tematsko veče pod nazivom "Veče straha". Na repertoaru je horor film "Prizivanje zla: Đavo me je naterao", a početak projekcije je u 19:30 časova.
Posetioci koji imaju Film Klub Karticu, kupovinom ulaznice za Veče straha, na poklon će dobiti duple bodove na kartici.

O filmu:

Prizivanje Zla: Đavo me je naterao je sedmi film iz sveta Prizivanja, najduže i najpoznatije horor franšize u svetu. Prizivanje Zla otkriva zastrašujuću priču o teroru, ubistvu i nepoznatom zlu koje je šokiralo čak i iskusne istraživače paranormalnog Eda i Loren Varen. Jedan od njihovih senzacionalnijih slučajeva započinje borbom za dušu jednog mladića, i odvodi ih daleko od svega što su ikad pre videli, pa će se prvi put u istoriji SAD-a optuženi za ubistvo braniti opsednošću demonom. Patrik Vilson i Vera Farmig se vraćaju kao Ed i Loren Varen, ovog puta pod rediteljskom palicom Majkla Čivsa.

Ulaznice, po ceni od 290 rsd, su u prodaji na blagajni bioskopa Vilin Grad.

Podeli:



Preporucujemo