•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Veče superheroja u bioskopu Vilin Grad

FENIKS ĆE USTATI, X-MEN-I ĆE PASTI!

Veče superheroja biće održano u bioskopu Vilin Grad u četvrtak, 6. juna od 20 časova, povodom projekcije neverovatne filmske avanture "X-men: mračni feniks". Uz svaku kupljenu ulaznicu, posetioci dobijaju na poklon časopis Svet kompjutera i Pepsi limenku!

O filmu:

U Mračnom Feniksu, X-Men ekipa se suočava sa svojim najstrašnijim neprijateljem, koji dolazi upravo iz njihovih redova, Džin Grej. Tokom spasilačke misije u svemiru, Džin je skoro ubijena kada ju je pogodila misteriozna kosmička sila, koja ju je učinila beskrajno moćnom, ali i nestabilnom pri povratku kući. Džin koja se otima kontroli i povređuje one koje najviše voli, počinje da rastura silu koja drži X-Men na okupu. Kada porodica počne da se raspada, moraju naći način da se ujedine i, ne samo sačuvaju Džininu dušu, nego i spasu planetu od vanzemaljaca koji žele da iskoriste njenu moć Feniksa i zavladaju galaksijom.

Trejler i više informacija možete pronaći na našem sajtu - http://www.vilingrad.rs/x-men-mracni-feniks

Podeli:



Preporucujemo