•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Veče za druženje posvećeno damama, uz film o ratobornoj Ani

Već tradicionalno druženje u bioskopima očekuje vas ovog četvrtka 20. juna u 20 časova u svim bioskopima Cineplexx. Koktel dobrodošlice, zakuska i pokloni od partnera događajaizmamiće osmehe na licima prisutnih na događaju posvećenom damama! Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa.

Žene, u okviru Ladies night događaja iskoristite priliku za druženje sa prijateljicama ili pokažite svojim muškarcima kakav ugođaj se sprema u bioskopima Cineplexx. Događaj je podržan od strane mnogih partnera.KATRIN će obradovati najsrećnije dame u svim bioskopima vaučerima za kupovinu u njihovim radnjama, a kozmetička kuća AFRODITA preparatima za savršenu negu pred odmor! Za sjajne figure, pobrinuće se FitPasskoji će obradovati po tri gosta svih bioskopa Cineplexx i pokloniti mesečne članarine. Odabrane dame uživaće u DM poklon paketima.

Ispod zapanjujuće lepote top modela, Ane Poliatove, skriva se njena neverovatna snaga i veštine koje je čine jednom od najstrašnijih ubica vlade. Uzbudljiva, energična vožnja s neočekivanim preokretima i akcijom koja oduzima dah, uvodi nas u radnju ove priče. Neodoljiva Ana nosi bezbroj maski, ima bezbroj načina da se pretvori u drugu osobu i da preživi. Kako je uspela da balansira između dve svetske supersile, sa dva ljubavnika koji su na suprotnim stranama, između odanosti prema mentorima i predanosti svojim snovima saznajte u četvrtak. U glavnim ulogama su Saša Lus, dobitnica nagrade Oskar Helen Mirren, Kilijen Merfi i Luk Evans.

Prepustite se odličnom špijunskom trileru, uz vredne poklone i specijalan program koji će ovaj Ladies night u bioskopima Cineplexx BIG Beograd, 4D Delta City, UŠĆE Shopping Center, Niš, Kragujevac i Cineplexx Promenada učiniti nezaboravnim. Karte su u prodaji na blagajni bioskopa!

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila