•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Veče za muškarce u bioskopu Cine Grand Delta Planet

Dugoočekivani film "Paklene ulice 9" i pokloni za sve goste

U petak, 11. juna, u bioskopu Cine Grand, u tržnom centru Delta Planet, biće održano prvo Veče za muškarce. Na repertoaru je dugoočekivani film "Paklene ulice 9", a početak projekcije je u 20 časova. Za sve ljubitelje ove franšize, koji film pogledaju u petak u okviru ovog događaja, partneri bioskopa su obezbedili sjajne poklone.

O filmu Paklene ulice 9

Bez obzira na to koliko si brz, niko ne može pobeći od svoje prošlosti.

Film “Paklene ulice 9” je najnoviji nastavak sage koja traje skoro dve decenije i koja je zaradila preko 5 milijardi dolara širom sveta.

Dom Toreto (Vin Dizel) vodi miran život sa Leti i njihovim sinom, malim Brajanom, ali oni znaju da opasnost uvek vreba izvan njihovog mirnog horizonta. Ovog puta pretnja će primorati Doma da se suoči sa gresima iz svoje prošlosti ako želi da spasi one koje najviše voli. Njegova ekipa se okuplja kako bi zaustavila vrhunskog vozača i veoma veštog ubicu koji namerava da uništi svet: čoveka koji je takođe slučajno i Domov napušteni brat, Džejkob (Džon Sina).

PAKLENE ULICE 9 režira Džastin Lin, koji je režirao i treće, četvrto, peto i šesto poglavlje franšize, kada ona i prerasta u svetski blokbaster. Akcija se odigrava širom sveta, od Londona i Tokija, od centralne Amerike do Edinburga i od tajnih bunkera Azerbejdžana do prepunih ulica Tbilisija. Na tom putu uskrsnuće stara prijateljstva, stari neprijatelji će se vratiti, istorija će biti napisana ponovo, a pravo značenje porodice biće na testu kao nikada do sada .

Ulaznice su u prodaji i mogu se kupiti na blagajni bioskopa.

Podeli:



Preporucujemo