•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Večeras premijerno 'Neviđeni 2' - titlovana verzija!

VEČERAS ĆE SE U BIOSKOPU CINEPLEXX UŠĆE SHOPPING CENTER OD 19:30H ODRŽATI PREMIJERA TITLOVANE VERZIJE ANIMIRANE AVANTURE "NEVIĐENI 2" (INCREDIBLES 2)!

Nakon 14 godina porodica sjajnih superheroja iz filma "Neviđeni" vratila se u bioskope sa novim nastavkom. Večeras možete uživati u originalnoj, titlovanoj verziji drugog dela filma koji nam stiže iz studija Dizni/Piksar, dok će od sutra na redovnom repertoaru svih bioskopa "Neviđeni 2" biti prikazivani i sinhronizovano i titlovano, u 3D i 2D tehnologiji.

Naši neviđeno sjajni junaci pokušavaju da vode miran i “normalan” porodični život, što je gotovo nemoguće kada poseduju takve moći. Njihova misija će uskoro izaći na videlo: stigao je novi zločinac koji preti sve da uništi. Prvi deo animirane priče o avanturama ove nesvakidašnje porodice bio je 2004. godine. Taj film je zaradio više od 633 miliona dolara širom sveta. Reditelj Bred Bird režirao je i Neviđeni, kao i Oskarom nagrađeni animirani film Mućkalica (Ratatouille).



Od četvrtka 21. juna film će se naći na repertoarima sledećih bioskopa: Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Tuckwood Cineplex, Roda Cineplex, Kombank Dvorana, Fontana, Cine Grand Capitol Park Rakovica, Arena Cineplex (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), Cineplexx Kragujevac Plaza, Cineplexx Niš, CineStar (Zrenjanin), CineStar (Pančevo), Vilin Grad (Niš), Kvart (Kraljevo), Eurocinema (Subotica), Art bioskop A. Lifka (Subotica), Ekran (Sombor), Art bioskop (Užice), Dom kulture Pirot, Kulturni centar Leskovac, Kulturni centar Jagodina, LM Šabac, Kulturni centar Gornji Milanovac, Centar za kulturu Valjevo, Centar za kulturu Smederevo, Cineplexx Priština, Kino ABC (Priština), Doku Fest (Prizren), Cineplexx MNE Delta City (Podgorica) i Cadmus Cineplex (Budva) i Cinema 213 Nikšić, Centar za kulturu Tivat, a film će biti prikazivan i preko mobilnih mreža Mobil 3D Cinema Net i Cinemašina.

Trejleri filma, sinhronizovani i titlovani, nalaze se na linkovima:
Sinhronizovani trejler filma nalazi se na linku: https://www.youtube.com/watch?v=G_cw4eBxyeU&t=3s
Titlovani trejler možete pogledati putem linka: https://www.youtube.com/watch?v=UoOLNgq-NyA&t=18

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....