•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Vil Smit 10 godina zabranjen na dodeli Oskara zbog šamara

Donesena je odluka o sankcijama koje će snositi Vil Smit zbog toga što je na dodeli Oskara 27. marta ošamario Krisa Roka.

Glumac će 10 godina biti zabranjen na dodeli prestižne nagrade.

Akademija filmske umetnosti i nauke, koja organizuje ceremoniju dodele nagrada, sastala se virtuelno danas kako bi razgovarala o disciplinskim merama.

Smit se izvinio za svoje postupke i dao ostavku na Akademiju.

Podsetimo se, usred dodele nagrada, Smit je došetao do bine i ošamario Krisa Roka jer se našalio na račun obrijane glave njegove supruge Džejde Pinket Smit.

Ubrzo nakon incidenta, Smit je osvojio svog prvog Oskara i izvinio se Akademiji, kolegama i javnosti za raniji incident, ali ne i Kris Roku.

Izvinjenje komičaru uputio je dva dana kasnije.

(Telegraf.rs)

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...