•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Vin Diesel je najpopularniji glumac na Facebooku, čestitao mu Zuckerberg

Vin Diesel je najpopularniji glumac na Facebooku. Skupio je više od 100 miliona sledbenika, a na tome mu je čestitao osnivač te društvene mreže, Mark Zuckerberg.

Glumac se zahvalio svojim obožavateljima. Aktivan je na svom Facebook profilu, ali očigledno ne kao fudbaler Cristiano Ronaldo koji je ubedljivi pobednik društvenih mreža sa 116 miliona pratioca, a sledi ga pevačica Shakira sa 104 miliona.

Američki glumac je na svojoj Facebook stranici u avgustu 2015. godine objavio fotografiju koja je osvojila ovu društvenu mrežu i za samo dan od objave skupila više od četiri miliona lajkova. Na fotografiji su njegovo dvoje dece, pas i on.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu