•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Viola Davis će igrati Michelle Obama u nadolazećoj TV seriji "First Ladies"

Viola Davis igraće bivšu prvu damu SAD-a Michelle Obama u novoj TV seriji, prenose američki mediji.

Oscarom nagrađena glumica igraće Michelle Obama u "First Ladies", seriji koja će se baviti likom i deloma supruga američkih predsednika tokom istorije.

Upravo će Michelle Obama, Eleanor Roosevelt i Betty Ford biti u fokusu prve epizode čiji je je scenario napisao romanopisac Aaron Cooley.

"First Ladies" će imati za cilj pružiti uvid u lični i politički život žena američkih lidera. Serija će prikazati i koliko je glavnih političkih odluka doneseno u istočnom krilu Bele kuće, gde svoje prostorije imaju prve dame i njihovo osoblje.

Porodica Obama je provela osam godina u Beloj kući, tj. od 2008. do 2016. godine. Michelle se nekoliko puta srela s glumicom Violu Davis, koju vrlo dobro poznaje.

Davis je 2017. godine na Facebooku odala počast gospođi Obama, tako što je prenela zajedničku fotografiju Baracka i Michelle u opisu koje stoji: "Nastavite da sijate i da utičete na buduće generacije koje dolaze."

Davis je dobila Oscara za najbolju sporednu glumicu 2017. godine za ulogu u drami "Fences", piše BBC News.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....