•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Vir: Nađi rešenje, suoči se sa problemom

Ekipa filma ’’Vir’’, u sastavu Nenad Okanović, Nebojša Đorđević, Srđan Pantelić, Marina Vodeničar i Aleksandar Marković napravili su odličnu atmosferu na presu povodom prikazivanja filma na filmskim susretima, i time uverili sve prisutne da priča o dobroj saradnji na filmu i van njega nije slučajna.

Nenad Okanović koji je po prvi put na festivalu otvorio je konferenciju zahvalivši niškoj publici, a zatim su i svi ostali učinili isto, dodavši da su konačno shvatili zbog čega je niški festival tako poseban.

Na filmu je radjeno više od četiri godina, a velika satisfakcija je poziv na mnogobrojne festivale i to u Montrealu, Skoplju, Londonu, Sank Peterzburgu, Varšavi, Londonu i Goi. Nesvakidašnje za ovaj film je to što je poziv za festivale stigao posle bioskopske turneje, iako obično filmovi idu preko festivala do bioskopskih sala.

Glavnu ulugu tumačio je Nenad Okanović, koji je imao i ulogu producenta. Istakao je da je dugo čekao na pravu ulogu, a to je upravo bila uloga Grofa. Uloga koja će po njegovim rečima uspeti da ga odvoji od sina Dragana, sa kojom je stekao popularnost širom Srbije.

Takođe je istakao da neće više raditi produkciju i imati glavnu ulogu u istom filmu, jer na taj način obe strane gube kvalitet. Treba se posvetiti jednom poslu, bila je poruka za kraj ovog popularnog glumca, uz isticanje poruke filma, a to je da se treba suočiti sa problemom, na pravi način i da samo tako mladost i vrednosti mogu doći do izražaja.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu