•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Virus korona odložio i premijeru fima "Top gan"

Za mnoge je bio šok kad su čuli da je premijera najnovijeg filma o Džejmsu Bondu otkazana zbog pandemije korona virusa. Ali objava da Bonda nećemo skoro gledati, bila je samo prva u nizu saopštenja o otkazivanju ili odlaganju brojnih filmskih ostvarenja.

Širom sveta se zatvaraju bioskopi i otkazuju filmski festivali. To je uticalo na planirano premijerno emitovanje novih filmova, počev od marta 2020. godine, pa sve sve do sledeće godine, uključujući "Čudesnu ženu", "Crnu udovicu" ali i "Top Gun: Maverick".

Zdravlje i dobrobit ljudi i porodica širom sveta i dalje je najvažnija, ali ova otkazivanja filmova utiču na finansije velikih studija i filmskih kompanija.

Premijera filma "Top Gun: Maverick", ranije je najavljivana za 24. jun 2020. godine, ali je sada premijerno prikazivanje odloženo za 23. decembar.

Nastavak avanture, sa Tomom Kruzom u glavnoj ulozi smo čekali više od 30 godina, pa će obožavaoci verovatno uspeti da se strpe još koji mesec.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...