•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Vladimir Petrović

Vladimir Petrović je glumac i reditelj rođen u Beogradu 30. novembra 1955. godine. Snimio je osam filmova iz serijala Lude godine, gde je tumačio lik Slobodana Bobe Pavlovića. Osim toga, glumio je i u filmu Majstor i Šampita.

Vladimir se bavi marketingom, odnosno realizacijom i kreiranjem reklamnih kampanja. Do 1992. godine je radio u EPP-u Radio Televizije Beograd. Bio je reditelj i snimatelj Indeksovog radio pozorišta. Jedan je od pokretača marketiga na radiju B92 i prve privatne radio stanice Pingvin. Od 1993. radio je u sistemu Saatchi & Saatchi agencija. Jedan je od osnivača marketinške agencije „Tim talenata“. Danas ima svoju Reklamnu agenciju i jedan je od suvlasnika radio Indeksa. Oženjen je i ima dvoje dece.

Filmografija:
1977. Lude godine
1980. Došlo doba da se ljubav proba
1981. Ljubi, ljubi, al' glavu ne gubi
1983. Kakav deda takav unuk
1983. Idi mi, dođi mi
1984. Šta se zgodi kad se ljubav rodi
1985. Žikina dinastija
1986. Majstor i Šampita
1986. Druga Žikina dinastija
1999. Naše malo (TV serija)

Iz Vikipedije, slobodne enciklopedije
Podeli:



Preporucujemo

Festival evropskog filma Palić – izveštaj sa...
„Nečista krv – greh predaka“ Milutina Petrovića i...
Repertoar Cineplexx Niš bioskopa za period od 22. do 28....
Glumac Dino Bajrović voditelj ceremonije otvaranja 27....
Festival evropskog filma Palić – izveštaj sa...
Održana promocija knjige „Pisci u bioskopu: Književna...
27. Sarajevo Film Festival: U konkurenciji za nagrade Srce...
Žiri Takmičarskog programa – igrani film 27. Sarajevo...
Palić Film Festival - Izveštaj sa konferencije za medije...
Zlatni toranj 28. Festivala evropskog filma Palić filmu...
„Najgora osoba na svetu” Joakima Trira i „Čisto...
„Gripa Petrovljevih” Kirila Serebrenikova i...
Svečano otvoren 28. Festival evropskog filma Palić
Film „Vojvoda” Rodžera Mičela na zatvaranju Festivala...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet
Cineplexx bioskop na otvorenom stiže u Čačak
Svetska premijera srpske koprodukcije „Elegija lovora”...
Svečano zatvoren 28. Festival evropskog filma Palić
Zrinko Ogresta: Kad ste pozvani na Palić, vaš film nešto...
Goranu Bregoviću nagrada “Šaban Bajramović”
Dragan V. Vidojković dobitnik priznanja „Petar...
„Prirodna svetlost” Deneša Nađa i „Čuvar brata...
Beldocs na N1
Predstavljanje Filmskog centra Srbije na Festivalu...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 22. do 28. jula
Stanley Jordan svira Hendrixa!
28. Palić Film Festival – Gorki List nagrada publike...
Milutin Petrović i “Nečista krv – greh predaka”:...
The Ice Road (2021) (2021)
Nišville workshop i Jazz for kids 2021