•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Vojin Ćetković

Vojin Ćetković (Kruševac, 22. avgust 1971) je srpski glumac. FDU je završio u Beogradu u klasi profesora Vlade Jevtovića. Pozorišna publika širom zemlje imala je prilike da ga gleda u renomiranim predstavama kruševačkog pozoršišta „Zlatno runo" Borislava Pekića i „Prokleta Avlija" Ive Andrića, obe u režiji Nebojše Bradića. Pored ovih, igrao je u predstavama „Bure baruta", „Audijencija", "Ljubavno pismo", „Suze su O. K", „Emigranti“...

Proslavio se glumeći u TV seriji Porodično blago, a takođe i u filmu Zdravka Šotre Zona Zamfirova.

Na filmskom platnu smo mogli da ga gledamo kao Ljuba Nikšićanina u filmu „Nož", kao i u filmovima „Tango je tužna misao koja se pleše", „Bumerang“... U „Zoni Zamfirovoj" je ostvario prvu glavnu mušku ulogu.

U braku je sa glumicom Slobodom Mićalović.

Filmografija:

1990.-te
1993. Raj
1995. Simpatija i antipatija
1997. Tango je tužna misao koja se pleše
1998. Dosije 128
1998. Raskršće
1998. Stršljen
1998-2001. Porodično blago
1999. Nož

2000.-te
2000. A sad adio
2001. Bumerang
2001. Treći kanal od sunca
2001-2002. Porodično blago 2
2002. Zona Zamfirova
2004. Pljačka Trećeg rajha
2005. Vila Marija
2005. Zvezde ljubavi
2005. Ivkova slava
2007. Klopka Vlada
2007. Hadersfild
2007. Pozorište u kući (2007)
2008. Ranjeni orao
2008-2011. Moj rođak sa sela
2008. Kraljevina Srbija
2008. Čitulja za Eskobara
2007-2008. Vratiće se rode
2008. Ulica lipa
2008. Ranjeni orao (serija)
2009. Kao rani mraz
2009. Greh njene majke
2009. Sva ta ravnica

2010.-te
2010. Žena sa slomljenim nosem
2010. Montevideo, Bog te video!
2011-2012. Cvat lipe na Balkanu (TV serija)
2012. Nepobedivo srce (TV serija)
2012. Šešir profesora Koste Vujića
2012. Montevideo, Bog te video! (TV serija)
2012. Jagodići (TV serija)
2012. Montevideo, Bog te video!: priča druga
2013. Tržim pomilovanje ili velika tajna

Iz Vikipedije, slobodne enciklopedije
Podeli:



Preporucujemo

2067 Trejler: Kodi Smit-McPhee i Ryan Kwanten se bore za...
Svetlana Bojković na otvaranju izložbe posvećene...
Christian Bale je najbolјi Batman (prema anketi)
’Friday the 13th’ se vraća u bioskope na 40....
Foto-konkurs u bioskopu Vilin Grad
Proglašeni pobednici 27. Festivala evropskog filma Palić
I'm Thinking of Ending Things (2020) (2020)
Vladimir Andrić i Slavčo Malenov dobitnici Nagrade za...
Film "Dnevnik ratnog hirurga" nagrađen "Zlatnim vitezom"
John Boyega misli da je prestar da bi igrao Static Shock-a,...
‘Spenser Confidential 2’ se definitivno sprema za...
The Platform (El hoyo) (2019)
Snimanje filma ’Shazam 2’ se planira u prvoj polovini...
Razgovor sa književnicom Barbi Marković
Gordan Matić posetio snimanje filma Južni vetar 2 Ubrzanje
Svečano otvoren 13. Leskovački internacionalni festival...
Roberto Beninji u najnovijem filmu Matea Garоnea 'Pinokio'
Festival LIFFE ove godine i na onlajn platformi
Agents of SHIELD kreatori imali su ideju putovanja kroz...
Zvezda Arrow-a Colton Haynes želi da igra X-Men heroja...
Saša Radojević: Danas imamo apsolutno fascinantne...
Mel Gibson će igrati u filmu Fatman
Ladies night uz dugoočekivani nastavak filma ,,After" u...
Da li je Tom Hardi novi Džejms Bond?
PALA PRVA KLAPA. Počelo snimanje filma o Zoranu...
Onlajn razgovor sa Želimirom Žilnikom
Danijela Štajnfeld gošća poslednje večeri u susretu sa...
Mirjana Karanović: Festival evropskog filma Palić je...
Repertoar Cineplexx Niš bioskopa od 17. do 23. septembra
Power of Grayskull: The Definitive History of He-Man and... (2017)