•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Vonderlend (Wonderland) - preporučujemo ovu slatku australijsku seriju koja kreće na Pickbox NOW

Od 20. januara na Pickbox NOW počinje emitovanje slatke australijske serije Vonderlend (Wonderland) o grupi prijatelja koji žive u Sidneju. Australijska romantična humoristička dramska serija smeštena je u jednu stambenu zgradu i fokusira se na četiri para koji plove kroz ljubav, život i prijateljstva. Seriju su zajedno kreirale Džo Porter i Sara Voker.

O ČEMU JE REČ?

Ženskaroš Tom Vilkoks (Majkl Dorman) kladi se da neće biti intiman sa cimerkom 12 meseci – inače će izgubiti svoj voljeni automobil. Međutim, njegova idealna žena Miranda Bomont (Ana Bamford) ubrzo se doseli kod njega. Ostali parovi su nedavno venčani Stiv Bomont (Tim Ros) i Deni Varvaris (Džesika Tovi), učiteljica Kolet Rajdžer (Ema Lang) i suprug Rob Dafi (Ben Mingej), i advokatica Grejs Barns (Bruk Sačvel) i njen novi ljubavnik Karlos Dos Santos (Glen Makmilan).

Bruk Sačvel, australijska glumica i manekenka koja tumači lik advokatice Grejs Barns, svoj lik je opisala kao veoma linearnu i zatvorenu advokaticu koja se bavi klevetama, i kao što možete da zamislite, Grejs će svašta doživeti.

Glumica Džesika Tovi, izabrana za ulogu Deni Varvaris, rekla je da se njen lik mnogo razlikuje od nje same. Radi u PR-u i "prilično je glasna, govori ono što misli, prilično je samouverena i prava je devojka generacije Y."

MODERNA ROMANTIČNA KOMEDIJA

Zabavna, seksi, humoristička i moderna, australijska serija Vonderlend predstavlja grupu mladih ljudi za koje biste poželeli da su vam prijatelji. Ova nova grupa dvadesetogodišnjaka koja vodi zanimljive živote privući će vas, a sa njihovim problemima u vezama i poslu će mnogi moći da se poistovete.

Sunčana, vesela i prozračna, ova romantična komedija je idealna serija za opuštanje uz grupu slatkih prijatelja. Samo na Pickbox NOW gledajte novu australijsku seriju Vonderlend!

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...