•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Voznijak: Film o Stivu Džobsu nije ni blizu istine

Suosnivač firme Epl, Stiv Voznijak kritikovao je novi film o Stivu Džobsu "Džobs", nakon što je u javnost izašao prvi video klip priče o stvaranju kompanije Epl, a film premijerno prikazan na festivalu Sandens.

Promotivni video za film prikazuje glumce Eštona Kučera koji glumi Džobsa i Stiva Gada u ulozi Voznijaka koji diskutuju o prednostima računarskog operativnog sistema koji je Voznijak upravo razvio.

U tom delu Džobs pokušava da ubedi Voznijaka u budući prodor i uticaj kompjutera u svakodnevni život ljudi, ali mu skeptični Voznijak odgovara "Niko ne želli da kupi računar. Niko!", prenosi Gardijan.

Međutim, Voznijak koji danas ima 62 godine je na sajtu Gizmonda gde je video prvi put pušten u javnost, napisao da scena u filmu nije "ni blizu istine".

"Nikada nismo imali takav odnos. Nisam siguran na šta se cilja...likovi su potpuno pogrešno prikazani", dodao je.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu