•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Vraća se plavi superjunak 'The Tick'

Objavljen prvi službeni trailer za ekranizaciju kultnog strip serijala iz 1980-ih The Tick.

Serija će biti dostupna na Amazon Prime-u, a u glavnoj ulozi je Peter Serafinowicz kao The Tick i računovođa Arthur (Griffin Newman) koji će postati njegov pomoćnik. Arthur radi na otkrivanju velike zavere u gradu, a kad sazna da je za sve kriv jedan superzlikovac moraće da odluči šta dalje...

U traileru najviše možete videti glavnog superjunaka koji demonstrira svoje veštine (više ili manje uspešno), a u drugom planu je Arthur koji se mora priviknuti na svoju ulogu.

U ostalim ulogama su Valorie Curry, Jackie Earle Haley, Yara Martinez, Brendan Hines, Scott Speiser i Michael Cerveris. Kreator serije je ujedno i autor stripa Ben Edlund.

Strip je već dobio svoju seriju 2011. godine kad je plavog superjunaka glumio Patrick Warburton (Pravila igre), ali ta ekranizacija nije bila posebno uspešna pa je ukinuta nakon samo devet epizoda.

Prvih šest epizoda će biti dostupno od 25. avgusta, a preostalih šest početkom 2018. godine.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...