•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Vudi i družina pozivaju te da budeš human

Vudi ima novi zadatak u četvrtom delu animirane avanture ,,Priča o igračkama” uz koji ćemo se družiti na Porodičnom danu u nedelju 15. septembra od 12 do 17 časova u bioskopima Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx 4D Delta City i Cineplexx BIG Beograd. Sjajna zabava, mnogo radionica inspirisanih našim glavnim junacima i pokloni za najmlađe učiniće ovu nedelju nezaboravom! Karte su prodaji na blagajnama bioskopa.

Dizni i Piksar predstaviće nam sjajnu priču o najvažnijem delu odrastanja, igranju, a mi ćemo ovoga puta biti humani i drugarima koji nemaju mogućnosti da obezbede svoje igračke*, pokloniti naše i bar na trenutak im ulepšati detinjstvo. Pozivamo sve mališane da u nedelju kada dolaze na Porodični dan u bioskope Cineplexx, ponesu igračku koju su spremni da poklone nekom neznanom drugaru i na taj način uvesele njegovo odrastanje.

Porodični dan je uvek prilika za upoznavanje i druženje, najsrećnije očekuju poklon magazini** za decu ,,Neven“, ,,Mali Neven“ ili ,,Politikin Zabavnik“, a ovoga puta bićemo i humani i učiti se pravim vrednostima. LEGO Store Srbija obradovaće najsrećnijeg mališana u svakom bioskopu jednim od fantastičnih setova kolekcije lego kockica ,,Priča o igračkama 4”!

Vudi je uvek bio siguran u to koje je njegovo mesto u svetu i da je njegov glavni zadatak da čuva svoje dete, bez obzira da li je u pitanju Endi ili je to Boni. Kada Forki, igračka koju je Boni napravila kao deo zadatka, sebe proglasi otpatkom, a ne igračkom, Vudi smatra da je njegova uloga da pomogne Forkiju da prihvati to da je on igračka. Ali kada Boni na porodično putovanje ponese celu bandu igračaka, Vudi će se naći u neočekivanoj avanturi u kojoj će ponovo sresti svoju davno izgubljenu prijateljicu, Bo Pip. Posle mnogo godina koje je provela sama, njen avanturistički duh i život u pokretu izmenili su njenu nežnu, porcelansku spoljašnjost. Vudi i Bo će shvatiti da su, kada ožive kao igračke, potpuno različiti, ali i da im je to jedna od najmanjih briga.

U sinhronizaciji ove animirane avanture učestvovali su naši poznati glumci Gordan Kičić, Milena Predić, Tamara Aleksić, Dragoljub Ljubičić Mićko, Dragan Vujić Vujke, Maja Odžaklijevska i Nada Blam.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...