•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Warner Bros najavio snimanje trećeg dela filma "Wonder Woman"

Samo tri dana nakon što je "Wonder Woman 1984" prikazan u bioskopima i na streaming servisima Warner Bros je najavio snimanje trećeg dela filma, piše Variety.

Film "Wonder Woman 1984" je zaradio neverovatnih 16,7 miliona dolara u prvom vikendu prikazivanja u SAD-u. Dostupan je i na HBO Maxu, gde ga je takođe pregledao veliki broj korisnika ove platforme.

"'Wonder Woman 1984' je oborio rekorde i nadmašio sva naša očekivanja, u prva 24 sata ga je pregledao ogroman broj ljudi. Očekujemo da će se ovaj trend nastaviti i nakon vikenda. Drago nam je što smo u ovom teškom periodu fanovima dali priliku da film gledaju iz udobnosti svog doma, odnosno preko HBO-a", rekao je potparol Warner Brosa Andy Forssell.

Režiju i scenario trećeg dela ponovo će potpisati Patty Jenkins, dok se Gal Gadot vraća u glavnoj ulozi.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...