•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Werewolf The Beast Among Us (2012)

Sećate li se filma iz The Wolfman iz 2010. sa Benicio Del Torom u glavnoj ulozi? S obzirom da je reč o jednom od hvaljenijih blockbustera iz te godine, pretpostavljam da ste ako ništa drugo barem čuli za film. A ako ste ga imali prilike da gledate, i ako vam se još i svideo, onda će vas “oduševiti” (a možda i neće) vest da je taj film dobio svojevrsni (nedirektni) “nastavak”. Tačnije, reč je o niskobudžetnom akcijonom DTV horroru koji u suštini ima sličan naslov, Werewolf: The Beast Among Us, a radnjom je smešten u 19. vek, baš poput filma iz 2010., i naravno, priča se vrti oko vukodlaka. Očekivano, u “nastavku” ne igraju velika glumačka imena kao što su Benicio Del Toro i Anthony Hopkins, već su tu Steven Bauer, Ed Quinn, Stephen Rea i Nia Peeples. Režiju potpisuje Louis Morneau, čovek koji je već imao iskustva sa DTV nastavcima poznatih filmova kao što su The Hitcher II: I’ve Been Waiting i Joy Ride 2: Dead Ahead. Valja spomenuti i naslove kao što su Bats i Soldier Boyz sa Michaelom Dudikoffom koje je takođe režirao on.

Dakle, ako ste se uželeli novih vukodlaka na filmu, pogledajte ovaj film.

Žanr:horor, triler
Godina:2012
Reziser: Louis Morneau
Scenario: Michael Tabb
Uloge:Steven Bauer, Nia Peeples, Stephen Rea
Uzrast:R
Studio: Universal 1440 Entertainment
Zemlja:United States
Trajanje:93 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...