•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Wesley Snipes preporučuje gledanje ‘Coming 2 America’ u pelenama jer je tako smešan

’Coming 2 America’ jedan je od najočekivanijih filmova godine. Sada, Wesley Snipes obećava veliki smeh i smatra da bi nošenje pelena moglo biti najbolјi način da doživite nastavak. Eddie Murphy prethodno je obećao da je nastavak smešniji od originala, što, čini se, Snipes podržava u novom intervjuu. Kada su ga pitali za film, samo je rekao. U nastavku možete da pročitate šta je imao da kaže.

"Moraćete da nosite pelene! Moraćete da stavite nešto ili neki jastučić ispod, jer ćete samo procuriti po sebi. Kažem vam".

Wesley Snipes je takođe primetio da su on i ostatak ekipe za Coming 2 America imali puno zabave na snimanju filma. „Bilo je nekoliko puta kada smo bili u nekoliko scena u kojima je smejanje samo počelo“, prisetio se Snipes. "I bilo je nekih smešnih lјudi u ovoj određenoj produkciji. Mnogo talentovanih lјudi... i puno starijih, ili originalnih glumaca, ponovo se pridružilo. Tako ćete vrlo zanimlјive stvari videti sa ovom ekipom". Drugim rečima, zvuči kao da će lјubitelјi prvog dela uživati u nastavku.

Pored razgovora o tome koliko je Coming 2 America smešan , Wesley Snipes je otkrio još neke detalјe o njegovom liku. „Ja sam veliki brat [Vanessa Bell Calloway-ove Imani Izzi].“ Prethodno je otkriveno da Snipes glumi negativca nastavka. "Ja sam takođe taj koji se stara da sve u celom regionu bude pod kontrolom. Zovem se general Izzi. Možemo to učiniti teško ili lako. Na vama je", kaže glumac.

Wesley Snipes je prvobitno bio na audiciji za ulogu Darryl Jenksa, koja je u originalu pripala Eriq La Salle-u. „Mislim da sam to bio ja, Eriq La Salle, i ne bih želeo da kažem da je Mario Van Peebles bio finalista u dobijanju te uloge – a ja je nisam dobio“, seća se Snipes. "Sećam se (boravka) u mom kupatilu, ispred ogledala, i suze Denzel Washingtona koja mi je tekla niz lice. Tako tužno. Mislio sam da je moja karijera gotova. Kako sam mogao da izgubim tu priliku da radim sa Eddy Murphy-em?" Srećom, Snipes je priliku dobio nešto kasnije niz put.

Wesley Snipes je znao da je posebno kada je mogao da sarađuje sa Eddy Murphy-em na Dolemite is my Name i bio je prilično uzbuđen što je dobio ulogu u Coming 2 America. "Pa, kad sam ih sve video, bio sam na snimanju, ušao i video produkcijski dizajn, rekao sam: 'Zbog toga to i radim. Zbog toga se bavim ovim poslom. Sve ovde se vratilo u puni krug za Snipes-a, koji obećava da će nastavak opravdati očekivanja.

Podeli:



Preporucujemo