•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

What Happens in Vegas (2008)

Luda noć u Vegasu dovodi do nesrećnog braka za dvoje njujorških samaca u ovoj razuzdanoj romantičnoj komediji. Cameron Diaz i Ashton Kutcher spontani su čudaci koji nakon noći pijanstva trebaju razlaz na brzinu. Ali kada on osvoji tri miliona dolara na automatima (s pomoću njenog novčića), ne baš sretni, upravo venčani par, suprotstavlja se jedno drugomu na sudu, gde im sudija naloži da ostanu venčani šest meseci kako bi razrešili svoje probleme!

Jack Fuller (Ashton Kutcher) nije u stanju vezati se za jednu devojku, a one mu redovno prebacuju da zbog toga nije poželjan partner. Zaposlen je kod svog oca (Treat Williams), koji drži trgovinu nameštaja, i uglavnom ništa ne radi, štaviše - potajno gleda sportske kanale na televiziji. Joy McNally (Cameron Diaz) mlada je i uspešna žena koja radi na njujorškoj berzi. Verena je za šarmera Masona (Jason Sudeikis), kojem je i podredila svoj život. Gotovo istovremeno, Fuller odluči da otpusti sina, a Mason raskine veridbu s Joy. Jack i Joy odluče da odu u Vegas, a igra sudbine ih spoji u lasvegaškom hotelu kada kompjuterskom greškom dobiju apartman koju moraju podeliti…

Iako sam zaplet ne nudi ništa novo, on uopšte nije važan jer čitav film leži na glumačkom umeću i talentu Kutchera i Diaz, koji fantastično odrađuju posao. Hemija među njima pružiće vam mnogo smeha pa ako ste “What Happens in Vegas “ odabrali kao večernju zabavu, igrali ste na sigurnog pobednika i osvojili glavni dobitak.

Žanr:komedija, romansa
Godina:2008
Reziser:Tom Vaughan
Scenario:Dana Fox
Uloge:Cameron Diaz, Ashton Kutcher, Rob Corddry
Uzrast:PG-13
Award:dve nagrade i 3 nominacije
Studio:Twentieth Century Fox Film Corporation, Regency Enterprises, 21 Laps Entertainment
Zemlja:United States
Website:movies.foxjapan.com/vegas
Jezik:Engleski
Trajanje:99 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...