•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

What Men Want (2019)

Nekada davno, davne 2000. godine, Mel Gibson je bio zvezda romantične komedije koja je predvodila film Nancy Meyers "What Women Want" zajedno sa Helen Hunt. U njemu je glumio seksističkog kretena koji, nakon nesreće sa kadom i fenom za kosu, saznaje da može da čuje misli žena oko njega - otkrivajući, na njegovu žalost, da se mnogim ženama ne sviđa (Zato što je on seksistički kreten). Nakon 19 godina imamo "What Men Want," preokrenut remake u režiji Adam Shankman-a (“Hairspray”) i glumicu Taraji P. Henson kao Ali, sportskog agenta koji pokušava da napreduje u njenoj firmi u kojoj dominiraju muškarci.

Nakon susreta sa vidovnjakom i kvrgom na glavi, Ali čuje unutrašnje misli muškaraca oko nje, od njenog vrednog i nepriznatog asistenta (Josh Brener) do njenog zgodnog novog lјubavnog interesenta Will-a (Aldis Hodge) do njenih kolega i slučajne gospode koja prolazi. (Neke od naših omilјenih lutajućih misli koje čuje: "Kako se zove taj sir koji mi se sviđa?"; "Dobro izgledam sa ovim šeširom!"; "Pretvaram se da radim" i "Možda je prekasno da postanem morski biolog. Takođe je prilično smešno čuti kako svaki muškarac u ovom filmu mentalno reaguje na reč "vip loža".) I dok je Ali neko vreme u stanju da koristi svoju novu moć da joj pomogne da prevlada seksizam na poslu (učeći, na primer, mesto i datum tajne muške poker igre), takođe otkriva da je i ona ponekad malo kreten.

Ponekad dobijate nagoveštaje u “What Men Want” pravovremene satire na radnom mestu koja je mogla biti, ali to zapravo ne želi da bude taj film. Umesto toga, ono što imamo ovde je uglavnom uspravan, blago nepristojna romantična komedija, gde svi uče lekcije i dobijaju srećan kraj. Ali Shankman svemu tome daje prijatan odskok, a Henson (poznatija po dramatičnim ulogama, u "Hidden Figures", "The Curious Case of Benjamin Button" i tv seriji "Empire") užurbano ulazi u komediju. U svojim šik poslovnim odelima i visokim potpeticama, ona maršira kroz film poput heroine; vrištanje (scena u autu, sa Brener, je vrisak u svakom smislu), očijukanje i sjaj. Da li će se iko sećati uloge Mel-a Gibson-a u "What Women Want" nakon ovog filma?

Žanr:komedija, fantazija, romansa
Godina:2019
Reziser:Adam Shankman
Scenario:Tina Gordon, Peter Huyck
Uloge:Taraji P. Henson, Kristen Ledlow, Josh Brener
Uzrast:R
Studio:BET Films, Paramount Players, Will Packer Productions
Zemlja:United States
Jezik:engleski
Trajanje:117 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...