•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

What to Expect When You're Expecting (2012)

Inspirisan istoimenim bestselerom New York Times-a, “What to Expect When You’re Expecting” je vesela i zanimljiva komedija za velike ekrane o pet parova čiji se životi menjaju iz korena onda kada budu iščekivali rođenje svojih beba. Za mesec dana će osnovati svoju porodicu, a tv fines guru Jules i zvezda plesnog programa Evan otkrivaju da njihovi sjajni životi ne mogu da se suoče sa izazovima roditeljstva. Isto tako, još jednoj od junakinja Wendy trudnički hormoni počinju da razaraju telu, dok se njen suprug Gary bori da ga ne nadmaši alfa-otac, koji očekuje blizance sa mnogo mlađom suprugom – trofejem Skyler. Holly se, fotograf, se priprema da proputuje zemljinu kuglu da bi usvojila dete, ali njen suprug Alex nije siguran da je to dobra ideja i pokušava da umiri ovu situaciju odlaskom u savetovalište za momke.

Odlična glumačka ekipa, prvoklasna režija, isprepletane priče i zanimljiv scenario su prava preporuka da obavezno pogledate ovaj film.

MN
Žanr:komedija, drama, romansa
Godina:2012
Reziser:Kirk Jones
Scenario:Shauna Cross, Heather Hach
Uloge: Cameron Diaz, Matthew Morrison, J. Todd Smith
Uzrast:PG-13
Award:1 nominacija
Box office:10,5 miliona USD
Studio:Lionsgate
Zemlja:United States
Website:whattoexpectthefilm.com/
Jezik:engleski
Trajanje:110 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....