•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Will Ferrell u američkoj ekranizaciji bestsellera Jonasa Jonassona

Will Ferrell će producirati film The 100 Year-Old Man i glumiti glavnu ulogu u njemu, piše Variety.

Komedija produkcijske kuće CBS Films će se temeljiti prema romanu Jonasa Jonassona Stogodišnjak koji se spustio kroz prozor i nestao koji je od 2012. godine do danas prodat u više od 10 miliona primeraka širom sveta. 2013. godine je snimljena švedska verzija filma koja je bila nominovana za Oskara za najbolju frizuru i šminku, a do današnjeg dana je švedski treći najisplativiji film svih vremena sa zaradom od oko 50 miliona dolara u bioskopima širom sveta.

Ferrell će tako zaigrati Allana, glavnog junaka knjige, koji za 100. rođendan pobegne iz staračkog doma jer mrzi proslave trocifrenih brojeva. Tokom njegovog bega saznajemo da je učestvovao u nekim ključnim trenucima 20. veka; u švedskom filmu se njegov lik susreo s predsednikom Trumanom i Robertom Oppenheimerom.

Za scenarioj je zadužen Jason George (Narcos) dok reditelj još nije poznat kao ni potencijalna ostala glumačka ekipa.

„Moj lik Allan je jednostavno rođen za humor. To je nešto čime Will Ferrell savršeno vlada. ... Srećan sam što je Allan sad u njegovim rukama“, izjavio je autor knjige Jonasson.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu