•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Willem Dafoe u ulozi ekscentričnog Andyja Warhola

Willem Dafoe glumiće Andyja Warhola u francuskoj biografskoj drami Saint Laurent o francuskom modnom dizajneru Yvesu Saint Laurentu, koji je umro 2008. godine.

Film Saint Laurent režiraće Bertrandt Bonello. Chanelov model Gaspard Ulliel nalazi se u naslovnoj ulozi, a uz njega tu su još i Léa Seydoux, Olga Kurylenko, Jérémie Renier, Louis Garrel, Valeria Bruni Tedeschi i Amira Casar.

Zanimljivo je da su trenutno u pripremi dva filma o životu pokojnog dizajnera. Prvi je Bonellov, a drugi je u režiji Jalila Lesperta, francuskog glumca i redatelja i oba se filma očekuju sledeće godine ali nemaju jednaku podršku iz YSL modne kuće. Pierre Bergé, bliski prijatelj i poslovni partner Saint Laurenta javno se nije složio sa Bonellijevim filmom pa je na Twitteru objavio svoju podršku reditelju Jalilu Lespertu napisavši: "Dva filma o YSL-u? Ja imam moralna prava na rad i imidž YSL-a i dopuštenje da ih koristi dao sam Jalilu Lespertu."

To je u frustraciji napisao jer je Francois-Henri Pinault, glavna faca Keringa, u čijem je vlasništvu i YSL, dopustio Bonelliju da koristi i logo modne kuće kao i njihov dizajn u svom filmu.

No Bonello se nije previše time zamarao pa je njegov tim odgovorio Bergéu objasnivši kako nisu imali potrebu tražiti njegov blagoslov za film jer su želeli da imaju pravu slobodu izražaja. Zanimljivo je i to da će se oba filma fokusirati na dizajnerovu mladost i njegov odnos sa spomenutim Bergéom.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila