•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Willie Nelson i Justin Bieber u nastavku 'Zoolandera'

Američki country pevač Willie Nelson i kanadska pop zvezda Justin Bieber pridružili su se glumačkoj postavi u nastavku Ben Stillerove komedije iz 2001. "Zoolander", koji u bioskope dolazi u februaru iduće godine.

Osamdesetdvogodišnji Nelson pojaviće se u cameo ulozi, a u intervjuu za Access Hollywood otkrio je da ga je Owen Wilson, koji u oba filma glumi tupavog manekena Hansela McDonalda, lično pozvao da snimi scenu na jednoj lokaciji u Italiji.

Glumac i country zvezda dugogodišnji su prijatelji i komšije u Mauiju na Havajima, gde se druže igrajući šah, poker i domino u Nelsonovom klubu.

Uz Stillera i Wilsona, uloge iz prvog dela repriziraće i Will Ferrell i Billy Zane.

U nastavku će se pojaviti i Kristen Wiig, Olivia Munn, Fred Armisen, Penelope Cruz te spomenuti Justin Bieber.

Nije poznato hoće li pop princ igrati neki lik ili će imati samo cameo ulogu, ali na fotografijama paparazza sa seta iz Rima može se videti kako Bieber pokušava pobeći iz velikog kaveza u jednoj od scena.

Uloga u ovoj komediji samo je jedna u nizu na dugom popisu u biografiji Teksašanina Nelsona, inače aktiviste za legalizaciju kanabisa.

Nelsonov prvi film bio je "Električni konjanik" (The Electric Horseman) iz 1979., nakon kojeg su usledile uloge u filmovima "Honeysuckle Rose", "Barbarosa", "Red Headed Stranger", "Predsedničke laži" (Wag the Dog) i "Majstori opasnosti" (The Dukes of Hazzard).

Takođe, glumiće u nadolazećem fantastičnom avanturističkom filmu "Waiting for the Miracle to Come". Među šest izvršnih producenata filma je i legendarni pevač U2, Bono. Film bi u bioskope trebao februara iduće godine.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu