•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Willow 2 još uvek nema zeleno svetlo, ali Ron Howard nastavlja da radi na njemu

Nastavak čuvene porodične fantastične avanture iz 1988. godine, Willow, teasovan je još u januaru, a ideja je bila da Willow 2 bude Disney+ serija. Ali, od nastanka uzbuđenja među fanovima, o projektu nije rečeno mnogo više. Potencijalni režiser Willow 2, Ron Howard, sada je otkrio nešto više o mogućem nastavku.

"Ako kažem nešto previše konkretno, postaće viralno jer kad god kažem o Willow-u, lјudi to sve shvataju ozbilјno. Reći ću to, hajde da vidimo... šta da kažem? To je još u razvoju. Nema zeleno svetlo. Warwick Davis je oduševlјen njime i ako budemo imali dovolјno sreće da se vrati, vratio bi se kao Willow".

Ne zvuči kao da je Willow 2 uopšte jako daleko, međutim, činjenica da je projekat još uvek u razvoju je svakako obećavajuća, kao što je odobrenje i samog Willow-a, Warwick Davis-a, čiji povratak Ron Howard još jednom potvrđuje. Howard je otkrio još nekoliko detalјa o stanju produkcije, otkrivajući da je dovolјno napredovao duž potencijalnih lokacija koje se trenutno pretražuju.

"Mi smo dovolјno daleko uz to, na vrlo usmeren način, lokacije počinju da se istražuju, a ne znamo gde ćemo da snimamo, ali dobili smo nekoliko istraživačkih fotografija iz Velsa. Lepo je razmišlјati o tome gde je bila naša stara traka i opet nemamo pojma da li ćemo uspeti da napravimo predstavu, ali provodimo divno vreme razvijajući skripte pod kontrolom Jonathan-a Kasdan-a."

Iako će verovatno biti razočaranja među fanovima zbog toga što serija još nije zvanično dobila zeleno svetlo, barem se nesto kreće, a Howard i njegova ekipa aktivno rade na Willow 2 kako bi se nadali da će je oživeti na Disney+.

Prva (i trenutno jedina) Willow avantura odvela je publiku u daleke kutke njihove mašte, u zemlјu mita i magije, gde san i stvarnost žive jedni pored drugih. To je svet u kome mladić po imenu Willow živi avanturu koja eksplodira van granica sopstvenih nada i strahova. Nevolјni farmer, Willow igra glavnu ulogu u zaštiti posebne bebe od tiranske kralјice koja se zaklela da će je uništiti i preuzeti svet.

Mračnu fantastičnu dramu režirao je Ron Howard sa pričom producenta George Lucas-a. Willow zvezde Warwick Davis kao ritualni junak, zajedno s Val Kilmerom, Joanne Whalley, Jean Marsh i Billy Bartiy-em. Iako je Willow to vreme dobijao mešovite kritike kritičara, film je postao omilјeni kod fanova, mnogi se nadaju da će se vratiti u ovu zemlјu fantazija. Sa reboot-ima i nastavaka starijih, nostalgijom vođenih priča, to bi bilo iznenađujuće ako Disney+ ne da Willow fanovima šta žele.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...