•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Willow Smith uzela pauzu od posla jer želi uživati u detinjstvu

Ni reči oca Willa Smitha da će joj društvo tokom proba za mjuzikl "Annie" praviti pop ikona Beyonce nisu mogle naterati glumčevu ćerku Willow da se predomisli i prihvati ulogu u filmu.

Kako je u interjvuu otkrio njen tata, Willow je odlučila uzeti pauzu u karijeri i neko vreme biti samo - dvanaestogodišnjakinja. Glumac je otkrio šta se sve događalo oko mjuzikla i njegove mezimice.

„Willow je trebala glumiti u Annie. Čak smo i Jay-Z-ja angažovali da radi na filmu i taman kada je trebalo da počne snimanje Willow mi je rekla "Znaš šta tata, mislim da neće ići". Rekao sam joj "Izdrži, malena! Bićeš u New Yorku sa svim svojim prijateljima, a i Beyonce će biti tamo. Pevaćeš i plesati." Pogledala me je i rekla "Tatice, imam bolju ideju: a da samo budem devojčica od dvanaest godina?" - ispričao je 44-godišnji akcijski junak.

Will je, nastavlja, tada shvatio da njegova curica ima pravo.

„Willow me uči da se nekad moramo vratiti i ponovno obratiti pažnju na emocionalne potrebe ljudi koje volimo. Nečije emocionalne potrebe mogu biti jako drugačije od naših snova i od onoga što mi mislimo da je najbolje za njih“ - kaže.

Ali, nisu svi članovi porodice Smith napustili svet zabave. Will i njegov 14-godišnji sin Jaden zajedno glume u SF akcijsko-avanturističkom filmu "After Earth" koji u bioskope stiže u junu.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...