•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Wonder Park (2019)

Jedan od najstarijih fantazijskih standarda je čarobno kralјevstvo koje čeka da ga jedan pravi i neverovatni heroj sačuva. Za skriveni zabavni park Wonderland, to je June (Denski), dete sa beskrajnom energijom i maštom. Ona je ona koja govori sa životinjama koje upravlјaju parkom (John Oliver igra prema očekivanjima bodljikavo prase, Kunis kao bradavičava svinja, Campbell kao uspavani medved Boomer, a Thompson i Jeong kao dabrovi blizanci) koji treba da spasu dan - a ponajviše posebno, spasu Peanut-a (Butz), majmuna čija čarobna olovka stvara svaku uzbudlјivu vožnju u parku. Samo je June kod kuće sa svojim roditelјima i odustaje od onoga što misli da je imaginarna Wonderland kada je njena majka (Garner) pogođena neimenovanom bolešću. Sada joj je potrebna čarolija Wonderland-a koliko joj je i ona potrebna njoj.

Hrabra mlada devojka sa talentom za inženjering. Živahna avantura sa stvarnim bolom u srcu i učenjem. Animirana osobina koja osnažuje na najjači način. Ali, samo ako bi Wonder Park mogao da ispuni sve svoje vremenske potencijale. Umesto toga, ima toliko zbunjujućih grešaka (kao, zašto se zove Wonder Park, a ne Wonderland, ili čak Wonder Land Park?) I čudne tehničke greške. Nedostaje nešto što se ne može definisati, kao što je tajming šala i set-komada samo isklјučen (ovo je možda najgori zvučni miks godine, sa mnogim efektima koji bi dodali dubinu scenama koje su se vraćale u miks). Ovo je možda rezultat zapletene istorije razvoja, nakon što je originalni reditelј Dilan Brown otpušten, a zatim su najavlјene tri zamene (Clare Kilner, Robert Iscove i Nickelodeon veteran David Feiss), da bi konačno stigao bez imenovanog direktora. Nije ni čudo da se oseća nekompletno.

Ono što je dobro izrađeno je veoma tradicionalna priča koja se nikada ne oseća zastarelom. June je klasično hrabro dete sa mozgom i samopouzdanjem. Činjenica da joj je dozvolјeno da bude inženjerski čarobnjak, i to je ne čini odbačenom (niti se ona na bilo koji način smatra "nečim što devojke ne čine") čini njenu priču savremenom. Čak je i glavna tačka zapleta da ne samo njeni roditelјi da je ne kažnjavaju zbog njenih složenijih radova, već je i aktivno ohrabruju.

Najvažnije je da nema karikaturnog, brblјivog zlikovca, ili niskokvalitetnih lokalnih siledžija, koji vode akciju. June-in neprijatelј je sopstvena sumnja u sebe, njeno uverenje da odrastanje znači napuštanje onoga što je ona. Za sve svoje mane, ova inspirativna avantura ima svaki deo srca na pravom mestu. Predivni kao krzneni vodiči u parku, nikada se ne oseća kao da su uklјučeni da bi prodali više igračaka (i nakon neverovatnog plasmana proizvoda u pola sata Ralph Breaks the Internet, to je veliko olakšanje). Wonder Park ima divnu priču. Da su samo sve stranice bile tamo.

Žanr:animacija, avantura, komedija
Godina:2019
Scenario:Josh Appelbaum, André Nemec
Uloge:Sofia Mali, Jennifer Garner, Ken Hudson Campbell
Studio:Paramount Animation, Midnight Radio, Nickelodeon Movies
Zemlja:United States
Jezik:engleski
Trajanje:85 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...