•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Wrath of Man (2021) - uskoro

Kao što to uvek sledi u Ričijevim, inače zanatski perfektnim akcijama, i ovaj film obiluje uvrnutim detaljima i epskim dijalozima koji će se prepričavati godinama.

Priča prati misterioznog H, čuvara opakog pogleda koji radi za kompaniju koja prevozi novac u Los Anđelesu i koji je odgovoran za prevoz miliona dolara po gradu. Tokom pljačke napadnuta su vozila za koje su bili zaduženi, i njegovi kolege ostaju iznenađeni preciznošću i veštinama koje će H pokazati i pitaju se ko je on zapravo i odakle je došao.

Glumci: Jason Statham, Holt McCallany, Josh Hartnett, Jeffrey Donovan, Scott Eastwood
Režiser: Guy Ritchie

Podeli:



Preporucujemo