•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

X-men fan art konkurs: Dizajnirajte svoj X-men svet

Radovi se od 9. do 18. maja postavljaju na sajt x-men.mcf.rs .

Nagrada za najbolji fan art je SSD hard disk HyperX 3K od 120 GB, a autori još deset najboljih radova biće nagrađeni ulaznicama za premijeru filma “X-men: Dani buduće prošlosti”
Jeste li fan jedne od najpoznatijih filmskih i strip serijala “X-men”, a pri tome ste kreativni, volite ilustraciju i dizajn? Pridružite se nagradnom konkursu povodom premijere filma “X-men: Dani buduće prošlosti” i podelite sa ostalima svoje viđenje X-men univerzuma.

Rad koji se šalje na konkurs može biti ilustracija u vidu stripa, filmskog plakata, filmske scene, ali i originalno dizajniranih razglednica, nalepnica, majica, skejtbordova, nacrta za grafite ili street art – bilo šta što autora ili autorku inspiriše da X-men svet prenese u svet u kojem živimo.

X-men fan art, koji mora biti potpuno originalan, postavlja se na sajt x-men.mcf.rs od 9. do 18. maja.

Vladimir Vesović, poznati strip autor, pedagog i predavač u školi stripa i ilustracije „Đorđe Lobačev“, izabraće najbolji rad, čiji autor će biti nagrađen vrednim poklonom – SSD diskom HyperX 3K od 120 GB. HyperX 3K na najbolji način poboljšava performanse računara – ubrzava učitavanje aplikacija i prenos velike količine podataka, a posebno koristi fanovima kompjuterskih igara jer znatno unapređuje gejmersko iskustvo.

Još deset autora najboljih radova biće nagrađeno ulaznicama za premijeru filma “X-men: Dani buduće prošlosti”, 21. maja u bioskopu “Cineplexx Ušće Shopping Center”.

“X-men: Dani buduće prošlosti” je najveća priča o X-men junacima do sada! X-men tim bori se za opstanak mutanata, a jedinu pomoć pronalaze u prošlosti. U susretu sa sobom iz mladosti, oni će menjati prošlost kako bi spasili budućnost.

Ovo je nastavak filmova „X-men: Prva klasa“ i „X-men: Poslednje uporište“, u kome uloge ponavljaju dobro poznati glumci iz oba dela. Vulverina igra Hju Džekmen, Dženifer Lorens ponovo se pojavljuje kao Mistik, Juan Mekelen i Patrik Stjuart igraju starijeg Magneta i Čarlsa Ksavijera, dok mlađeg Magneta i profesora X igraju Majkl Fasbender i Džejms Mekavoj. U filmu igraju i Hale Beri, Ana Pakin, Elen Pejdž, Danijel Kudmor, Šon Ašmor, Nikolas Holt i Lukas Til. Novi članovi sjajne ekipe su Piter Dinklidž (Igra prestola) i francuska zvezda Omar Si (Nedodirljivi), kao i Bobo Stjuart, Fan Bingbing, Adan Kanto, Evan Peters i Džoš Helman.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...