•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Xtro (1982)

Glavne slabosti ovog filma jesu njegova žanrovska smušenost i dramaturška nedoslednost. Oscilirajući sve vreme između horora i naučne fantastike, Ekstro nikako ne uspeva da pronađe svoj identitet, gubeći se u logičnim ćorsokacima i nemotivisanim obrtima.
Posredi je storija o neobičnom kidnapovanju u NLO jednog čoveka, kome na Zemlji ostaju supruga i sin.
Posle izvesnog vremena on se tajanstveno vraća , ali se ubrzo pokazuje njegova prava priroda: samo je spolja ljudsko biće, dok je, zapravo, posredi čudovišni vanzemaljac, koji će odmah otpočeti svoj krvavi pir, čiji je krajnji cilj da inficira što veći broj ljudi i tako, lančanom reakcijom, izvrši invaziju Zemlje.
Sve je to, međutim, iskazano sineastički krajnje bledo, tako da film brzo čili iz pamćenja...

Žanr:horor, sf
Godina:1982
Reziser:Harry Bromley Davenport
Scenario:Harry Bromley Davenport, Iain Cassie
Uloge:Philip Sayer, Bernice Stegers, Danny Brainin
Award:1 nagrada
Studio:Amalgamated Film Enterprises
Zemlja:UK
Jezik:engleski
Trajanje:81 minut
Podeli:



Preporucujemo