•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

You Got Served (2004)

Veseli 'igrački' film koji jasno izražava hip-hop filozofiju...

Ulični ples Chrisa Stokea ima identičan zaplet kao i film Honey, energična priča o 'uličnim igračima' koja ima i prizvuke filma 8 milja. Znači film o igračima na klasičan holivudski način? Ne u potpunosti, jer Ulični ples ima odjek drugih vrsta filmova i nije žanrovski strogo određeno ostvarenje, što je zasluga režisera Stokea.

Zaplet je jednostavan, Elgin (Marques Houston) i David (Omari Grandberry) su članovi najboljeg uličnog igračkog tima u južnom Los Angelesu. Njihov život se isključivo vrti oko igre i nedeljnih takmićenja u plesu protiv drugih 'krajeva'. Njihova pozicija biva ugrožena kada bela ekipa iz okruga Orange County ukrade njihove igračke pokrete i njihovu krunu kraljeva uličnog plesa. Mogu li da osmisle novi nastup i vrate se u formu do velikog MTV takmičenja? Nagrada je pojavljivanje u sledećem video spotu velike zvezde Li'l Kim... Ulični ples ima sve elemente muzičkog filma, žestoke scene uličnog plesa, dobru priču koja povezuje scene igranja i prikazuje hip-hop kulturu i filozofiju na jedan nenametljiv način.
Žanr:drama, muzički
Godina:2004
Reziser:Chris Stokes
Scenario:Chris Stokes
Uloge:Omarion Grandberry, J-Boog, Raz B
Uzrast:PG-13
Award:1 nagrada i 5 nominacija
Studio:Screen Gems, Ultimate Group Films
Zemlja:United States
Website:www.yougotserved.com
Jezik:Engleski
Trajanje:95 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...