•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Young Detective Dee: Rise of the Sea Dragon (2013) - uskoro

Kada u rukama imate hit koji zaradi milione na bioskopskim blagajnama, onda je logičan sled događaja da se snimi nastavak i zaradite još malo. Ali kada je iz nekog razloga nemoguće snimiti nastavak, onda je najbolje rešenje snimiti prequel! Upravo to je učinio reditelj i ko-scenarista Hark Tsui koji je snimio prequel svog hit filma, kineskog akcionog naslova 'Detective Dee and the Mystery of the Phantom Flame' iz 2010. godine u kojem je junaka iz naslova igrao Andy Lau.

Bio je to zanimljiv miks detektivskoga filma, fanatsya i borilačkog filma koji je na uloženih 13 miliona zaradio 51.7 miliona dolara u širom sveta. Naslov prequela je 'Young Detective Dee: Rise of the Sea Dragon', a junaka iz naslova ovaj puta igra Mark Chao.

Radnja filma prati mladog detektiva Dee-a koji dolazi u glavni grad Imperije s namerom da postane policajac. U isto vreme Carica Wu, koja je tek na početku svoje vladavine, je poslala detektivku Yuchi kako bi istražila morske nemani koje terorišu grad noću. Sasvim slučajno Dee pomogne Yuchi u borbi protiv stvorenja. Sumnjičava prema Dee-u koji je stranac u njihovom gradu, Yuchi ga zatvori, ali Dee beži iz zatvora i krene u ličnu istragu kako bi otkrio sve u vezi čudovišta.

Uz spomenutog Chao-a u naslovnoj ulozi, u filmu još igraju Angelababy, Carina Lau, Shaofeng Feng i mnogi drugi.

'Young Detective Dee: Rise of the Sea Dragon' je baš poput prvog filma snimljen u 3D tehnici, a hongkonška premijera filma je zakazana za 27. septembar 2013.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...