•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

"ZALEĐENO KRALJEVSTVO 2" OBARA REKORDE GLEDANOSTI I ODUŠEVLJAVA MALU I VELIKU PUBLIKU

AVANTURA KOJA NAM STIŽE IZ STUDIJA DIZNI "ZALEĐENO KRALJEVSTVO 2" ODUŠEVILA JE DOMAĆU PUBLIKU I OBORILA REKORDE NA BLAGAJNAMA!

Nastavak najgledanijeg i najuspešnijeg animiranog filma svih vremena, "ZALEĐENO KRALJEVSTVO 2" (FROZEN 2) imao je spektakularan start u domaćim bioskopima!
Za samo 4 dana prikazivanja ovu porodičnu avanturu pogledalo je više od 53 000 ljudi, pa je "ZALEĐENO KRALJEVSTVO 2" postalo animirani film sa najuspešnijim otvaranjem na bioskopskim blagajnama ikada u Srbiji!




Verni fanovi prvog dela sa velikim nestrpljenjem čekali su nastavak čarobne priče o sestrama Elsi i Ani i njihovim prijateljima, snešku Olafu i hrabrom Kristofu. Čekanje se isplatilo! Bioskopske sale su pune do poslednjeg mesta, najmlađi posetioci oduševljeno reaguju na svoje omiljene likove, projekcije se završavaju aplauzima, a reči hvale o filmu ima i starija publika. Prvi vikend prikazivanja filma "ZALEĐENO KRALJEVSTVO 2" ostaće u sećanju kao vikend kada su bioskopi bili puni a salama se prolamao veseli žamor i smeh koji je atmosferu činio magičnom.

"ZALEĐENO KRALJEVSTVO 2" u našim bioskopima prikazuje se od četvrtka 21. novembra, u 2D i 3D verziji, sinhronizovano i titlovano.
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...