•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

ZAVRŠENA SINHRONIZACIJA DIZNI I PIKSAR ANIMACIJE „BAZ SVETLOSNI“ (LIGHTYEAR)

PETAR BENČINA U ULOZI MOĆNOG SVEMIRSKOG RENDŽERA

Glumac koga od prošle godine svi znaju kao doktora koji je produžio život skadarlijskom boemu Tomi Zdravkoviću u filmu „Toma“ – Petar Benčina ovoga puta u kostimu astronauta koji predvodi ekipu koja se lansira visoko, visoko u svemir! Ekipu Baza Svetlosnog pored izvanrednog Petra Benčine čine i Bojan Žirović, Marija Ćalović i glumac Marko Marković. Dizni i Piksar animacija „Baz Svetlosni“ (Lightyear) je od 16. juna u bioskopima širom zemlje.

Dok Baz pokušava da pronađe put kući kroz prostor i vreme, pridružuje mu se grupa ambicioznih regruta i njegov šarmantni robot pratilac mačka, Soks. Dolazak Zurga sa prisustvom svoje impozantne vojske nemilosrdnih robota i misterioznim planom komplikuje stvari i preti misiji.

Baz je junak koji je nadahnuo „Priču o igračkama“ on je samopouzdan, ambiciozan, lojalan svemirski rendžer koji je posvećen zadatku. Voli svoj tim i uzbuđenje koje mu njegov posao pruža. Inspiraciju za konačni Bazov izgled autori animacije pronašli su u astronaustskoj uniformi NASE i klasičnoj vojničkoj uniformi. Petar Benčina, poznati glumac koji je glasom oživeo strastvenog astronauta Baza Svetlosnog poznat je po ulogama u sledećim serijama: „Komšije“, „Žigosani u reketu“, „Vojna akademija“.

U filmu, u originalnoj verziji pojavljuju se glasovi Krisa Evansa kao poznatog svemirskog rendžera Baza Svetlonog, kao i reditelj i glumac Taika Vaititi koji daje glas Junior Zap Patrolu.Režiju potpisuje Angus Meklejn, producentkinja je Galin Suzmen („Priča o igračkama koju je vreme zaboravilo”) i muziku je radio nagrađivani kompozitor Majkl Đakino („Betmen”, „Gore”).

Animaciju „Baz Svetlosni“ u bioskopima možete pogledati od 16. juna.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...