•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

ZDVAJAMO NAJUSPEŠNIJE MCF FILMOVE KOJE MOŽETE POGLEDATI NA MOJOFF ONLINE FESTIVALU

„KRALJICA OD SOMOTA“, „VELIKA SLOBODA“, „SVE U ISTO VREME“ I JOŠ NAJUSPEŠNIJIH FILMSKIH NASLOVA

Treći Moj ONline filmski festival traje do kraja juna na platformi mojoff.net

Jun je mesec filma uz platformu MojOFF – parola ovogodišnjeg onlajn filmskog festivala na kom se tradicionalno premijerno prikazuju novi filmski naslovi, kao i najuspešnija ostvarenja sa poznatih filmskih festivala, ali i iznenađenja za filmoljupce. U skladu sa tim pravo sa bioskopskih repertoara stiže jedan od najgledanijih, „najuvrnutijih“ i filmova koji donose osveženje u filmsku industriju „Sve u isto vreme“ avantura multiverzuma o naizgled jednostavnoj Kineskinji, migrantkinji koja vodi borbu sa poreskim inspektorima. Sjajna Mišel Jeo u ulozi Evelin, žene koja dokazuje da je sve moguće.

Reditelj filma „Konačna sloboda“, Sebastijan Meize na prošlogodišnjem festivalu u Kanu dobio je posebnu nagradu žirija za film „Konačna sloboda“ koji se radnjom seli u posleratnu Nemačku gde Hansa iznova zatvaraju zato što je homoseksualac. Jedina stalna veza u njegovom životu postaje njegov dugogodišnji drug iz ćelije, Viktor, osuđeni ubica. Ono što počinje odbojnošću prerasta u nešto što se zove ljubav.

Očaravajuće, elegantno i neobično ostvarenje koje dočarava imetnost posmatranja i iščekivanja životinja uhvaćeno je na verodostojan način filmom – dokumentarcem Vensana Munijea „Kraljica od somota“ (Velvet Queen). Na nedavno održanoj ceremoniji dodele Cezar nagrada u Francuskoj, „Kraljica od somota“ je dobitnik nagarde za najbolji dokumentarni film i od ove nedelje ga možete pogledati na platformi MojOFF u okviru onlajn festivala koji traje do kraja juna.

Moj ONline filmski festival dostupan je svim korisnicima MojOFF platforme uz GOLD pretplatu, a svi novi korisnici prvih mesec dana mogu uživati u promotivnom periodu po ceni od 1RSD. Filmovi će biti dostupni od naznačene satnice do kraja trajanja festivala, a sve informacije o satnici projekcija naći će se na Fejsbuk i Instagram stranicama MojOFF platforme kao i na sajtu mojoff.net.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...