•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

ZVANIČNO SAOPŠTENJE FESTIVALA AUTORSKOG FILMA POVODOM PREDSTOJEĆIH MERA

Ovogodišnje, 26. izdanje Festivala autorskog filma u Beogradu, planirano od 27. novembra do 4. decembra, održaće se u već najavljenom terminu, najavili su iz direkcije Festivala.

U skladu sa razvojem epidemiološke situacije i novih mera koje se očekuju, direkcija Festivala najavljuje da će informacije o trajanju Festivala, prodaji karata, kao i satnicama projekcija filmova objaviti u sredu, 25. novembra, kada će imati zvaničnu odluku o radnom vremenu bioskopskih dvorana.

„Čekamo odluku Kriznog štaba, vezano za predlog Ministartsva kulture i informisanja da se ustanovama kulture odobri vreme rada do 21h. U odnosu na tu odluku, Festival autorskog filma će objaviti nove satnice ili potvrditi već najavljene. Takvo je vreme – neizvesno, iz dana u dan se menjaju stvari. Ideja je da se publici predstave filmska ostvarenja na pravi i, pre svega, bezbedan način, a ne da se samo održi Festival“, izjavili su članovi Saveta Festivala.

U skladu sa tim, direkcija Festivala se nada da će publika imati strpljenja i razumevanja za moguće promene.

Sve informacije možete pratiti na društvenim mrežama Festivala, kao i na zvaničnom sajtu faf.rs.

Podeli:



Preporucujemo