•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zašto Vince Vaughn izbegava nastavke svojih filmova sve do nastavka hita Wedding Crashers

Od početka karijere 80-ih, glumac Vince Vaughn bio je deo nekoliko uspešnih filmova, od Wedding Crashers-a do Dodgeball-a: True Underdog Story. Ipak, Vaughn nikada nije pokušao da unovči uspeh njegovih filmova nepotrebnim nastavcima ili pokušajima da pokrene franšizu, ali razgovori o Wedding Crashers 2 zvanično dešavaju. U novom intervjuu o filmu Freaky, Vaughn je objasnio da ne voli većinu nastavaka.

"Nikada nisam išao i snimao nastavak mnogih od ovih filmova u to vreme, jer se činilo da samo jurimo uspeh... Jednostavno nije se činilo da je ideja za drugi film bila toliko dobra kao trenutak uzbuđenja filma što je dobro prošao. Osećao sam se kao da bih jednostavno krenuo da snimim još jedan film koji je zanimlјiv, nasuprot tome da stanem na njega".

Iako je Vaughn-ova nezainteresovanost za besomučno iskorišćavanje franšize, u njegovoj filmografiji postoje određeni filmovi koji jednostavno mole za sočan nastavak. Za takve filmove glumac nije protiv ideje da napravi nastavak. Vaughn je nedavno potvrdio da pregovara o nastavku Wedding Crashersa, a Vince Vaughn je otvoren da nastavi priču i o njegovim likovima i iz drugih filmova, sve dok je tema nešto novo.

"Nekako mislim da je tajming za Crashers-e i ono o čemu oni raspravlјaju savremen i zabavan. A ovo bi mogao da bude zabavan način. Ali da, uvek sam se osećao kao da postoji zaista dobra priča i nastavak - kao, recimo za Dodgeball. Volim tog lika i te momke, ali želeli biste da budete sigurni da istražujete nešto novo. Ne stajete samo po nečemu o čemu se već nekako razgovaralo".

U skladu sa njegovim pravilom da se ne ponavlјa, Vaughn se udružio sa kreatorima Happy Death Day-a za njegov najnoviji film Freaky, koji stavlјa novi preokret u žanr komedije o zameni tela tako što će srednjoškolka zameniti tela sa serijskim ubicom, koga glumi Vaughn.

Ovo nije prvi put da je Vaughn preuzeo ulogu serijskog ubice koji ima rodnih problema. Prilično neslavno, glumac je igrao ikoničnu ulogu ubice presvlačenja Norman Bates-a u obradi Gus Van Sant-a u rimejku Psicho-a iz 1998. Film nije naišao na dobar prijem ni kod kritičara, ni na blagajnama, ali kritike za Freaky-a su do sada bile prilično pozitivne.

Vaughn-ov performans u njegovom novom filmu doneo je posebne pohvale, a pisac horora Stephen King otišao je toliko daleko da je izjavio da glumac zaslužuje Oskara za njegov nastup. Režirao ga je Christopher Landon, a Freaky čini glumačka ekipu koju čine Vince Vaughn, Kathryn Newton, Celeste O'Connor, Misha Oshervich, Uriah Shelton, Alan Ruck, Katie Finneran i Dana Drori.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...